文献
J-GLOBAL ID:201002294943019700
整理番号:10A0185911
フランクフルトモデルソーセージ中の脂肪代替物として逆相の油中水型エマルションの利用: 官能的及び機械的性質に及ぼす脂肪エマルション含量の影響
UTILIZATION OF INVERSE WATER-IN-OIL EMULSIONS AS FAT REPLACERS IN FRANKFURTER MODEL SAUSAGES: INFLUENCE OF FAT EMULSION CONTENT ON THE ORGANOLEPTIC AND MECHANICAL PROPERTIES
著者 (5件):
RITZOULIS C.
(ATEI, Thessaloniki, GRC)
,
PETRIDIS D.
(ATEI, Thessaloniki, GRC)
,
DERLIKIS Em.
(ATEI, Thessaloniki, GRC)
,
FYTIANOS K.
(ATEI, Thessaloniki, GRC)
,
PASTERIOU P.
(ATEI, Thessaloniki, GRC)
資料名:
Journal of Texture Studies
(Journal of Texture Studies)
巻:
41
号:
1
ページ:
62-74
発行年:
2010年02月
JST資料番号:
E0291D
ISSN:
0022-4901
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)