文献
J-GLOBAL ID:201002298302457850
整理番号:10A0884032
トルコのへーゼルナッツ種(Corylus avellana L.)の味-活性化合物に対する焙煎の影響
Effects of Roasting on Taste-Active Compounds of Turkish Hazelnut Varieties (Corylus avellana L.)
著者 (3件):
ALASALVAR Cesarettin
(TUEBITAK Marmara Res. Center, Gebze-Kocaeli, TUR)
,
PELVAN Ebru
(TUEBITAK Marmara Res. Center, Gebze-Kocaeli, TUR)
,
AMAROWICZ Ryszard
(Inst. of Animal Reproduction and Food Res., Polish Acad. of Sci., Olsztyn, POL)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
58
号:
15
ページ:
8674-8679
発行年:
2010年08月11日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)