文献
J-GLOBAL ID:201002299376743568
整理番号:10A0239650
スライスチーズとピッツァチーズに播種した病原体の生存率に及ぼすγ線及び電子ビーム照射の影響
Effects of gamma and electron beam irradiation on the survival of pathogens inoculated into sliced and pizza cheeses
著者 (6件):
KIM Hyun-joo
(Dep. of Food Sci. and Technol., Chung-Ang Univ., Ansung, Gyunggi-do 456-756, KOR)
,
HAM Jun-sang
(Animal Products Processing Div., National Livestock Res. Inst., RDA, Suwon 441-706, KOR)
,
LEE Ju-woon
(Advanced Radiation Technol. Inst., Korea Atomic Energy Res. Inst., Jeongeup 580-185, KOR)
,
KIM Keehyuk
(Dep. of Culinary Nutrition, Woosong Univ., Daejeon 300-718, KOR)
,
HA Sang-do
(Dep. of Food Sci. and Technol., Chung-Ang Univ., Ansung, Gyunggi-do 456-756, KOR)
,
JO Cheorun
(Dep. of Animal Sci. and Biotechnology, Chungnam National Univ., Daejeon 305-764, KOR)
資料名:
Radiation Physics and Chemistry
(Radiation Physics and Chemistry)
巻:
79
号:
6
ページ:
731-734
発行年:
2010年06月
JST資料番号:
D0627A
ISSN:
0969-806X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)