文献
J-GLOBAL ID:201002299551149836
整理番号:10A0145337
ヨーロッパの消費者及び牛肉安全:認識,期待及び不安削減戦略
European consumers and beef safety: Perceptions, expectations and uncertainty reduction strategies
著者 (6件):
VAN WEZEMAEL Lynn
(Ghent Univ., Dep. of Agricultural Economics, Coupure Links 653, B-9000 Gent, BEL)
,
VERBEKE Wim
(Ghent Univ., Dep. of Agricultural Economics, Coupure Links 653, B-9000 Gent, BEL)
,
KUEGLER Jens O.
(Aarhus Univ., MAPP Centre, Haslegaardsvej 10, 8210 Aarhus, DNK)
,
DE BARCELLOS Marcia D.
(Aarhus Univ., MAPP Centre, Haslegaardsvej 10, 8210 Aarhus, DNK)
,
DE BARCELLOS Marcia D.
(Pontifical Catholic Univ. of Rio Grande do Sul, Fac. of Business Administration, Accounting and Economics, Av. ...)
,
GRUNERT Klaus G.
(Aarhus Univ., MAPP Centre, Haslegaardsvej 10, 8210 Aarhus, DNK)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
21
号:
6
ページ:
835-844
発行年:
2010年06月
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)