文献
J-GLOBAL ID:201002299693614579
整理番号:10A0248033
ブドウ含量を増したマストから作った発酵液の揮発性化合物産生の変化
Changes in the Volatile Compound Production of Fermentations Made from Musts with Increasing Grape Content
著者 (2件):
KEYZERS Robert A.
(CSIRO Plant Ind. and Food Futures Flagship, South Australia, AUS)
,
BOSS Paul K.
(CSIRO Plant Ind. and Food Futures Flagship, South Australia, AUS)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
58
号:
2
ページ:
1153-1164
発行年:
2010年01月27日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)