文献
J-GLOBAL ID:201102202767459906
整理番号:11A0496259
クルクミンのpH感受性ナノ粒子の毒物学的評価:急性,亜急性および遺伝毒性研究
Toxicological evaluation of pH-sensitive nanoparticles of curcumin: Acute, sub-acute and genotoxicity studies
著者 (6件):
DANDEKAR P.
(Inst. of Chemical Technol., Mumbai, IND)
,
JAIN R.
(Inst. of Chemical Technol., Mumbai, IND)
,
PATRAVALE V.
(Inst. of Chemical Technol., Mumbai, IND)
,
DHUMAL R.
(National Inst. for Res. in Reproductive Health, Mumbai, IND)
,
TIWARI D.
(National Inst. for Res. in Reproductive Health, Mumbai, IND)
,
VANAGE G.
(National Inst. for Res. in Reproductive Health, Mumbai, IND)
資料名:
Food and Chemical Toxicology
(Food and Chemical Toxicology)
巻:
48
号:
8-9
ページ:
2073-2089
発行年:
2010年08月
JST資料番号:
B0937A
ISSN:
0278-6915
CODEN:
FCTOD7
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)