文献
J-GLOBAL ID:201102203495716811
整理番号:11A1088407
糖類高含有モデル食品の噴霧乾燥における表面蛋白質被覆率及びそれの関与:溶解度,粉体生産及び特性化
Surface protein coverage and its implications on spray-drying of model sugar-rich foods: Solubility, powder production and characterisation
著者 (4件):
JAYASUNDERA Mithila
(School of Sci. and Engineering, Univ. of Ballarat, Mount Helen, Vic. 3350, AUS)
,
ADHIKARI Benu
(School of Sci. and Engineering, Univ. of Ballarat, Mount Helen, Vic. 3350, AUS)
,
HOWES Tony
(School of Chemical Engineering, Univ. of Queensland, St. Lucia, QLD 4072, AUS)
,
ALDRED Peter
(School of Sci. and Engineering, Univ. of Ballarat, Mount Helen, Vic. 3350, AUS)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
128
号:
4
ページ:
1003-1016
発行年:
2011年10月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)