文献
J-GLOBAL ID:201102205010092214
整理番号:11A0705337
唾液で覆われたアパタイト面上および生体内齲食発生に対する,ストレプトコッカス-ミュータンスによるビオフィルムの形成に関するクランベリー・プロアントシアニジンの影響
Influence of Cranberry Proanthocyanidins on Formation of Biofilms by Streptococcus mutans on Saliva-Coated Apatitic Surface and on Dental Caries Development in vivo
著者 (8件):
KOO H.
(Univ. Rochester Medical Center, N.Y.)
,
DUARTE S.
(Univ. Rochester Medical Center, N.Y.)
,
MURATA R. M.
(Univ. Rochester Medical Center, N.Y.)
,
SCOTT-ANNE K.
(Univ. Rochester Medical Center, N.Y.)
,
GREGOIRE S.
(Univ. Rochester Medical Center, N.Y.)
,
WATSON G. E.
(Univ. Rochester Medical Center, N.Y.)
,
SINGH A. P.
(Rutgers Univ., N.J., USA)
,
VORSA N.
(Rutgers Univ., N.J., USA)
資料名:
Caries Research
(Caries Research)
巻:
44
号:
2
ページ:
116-126
発行年:
2010年
JST資料番号:
E0532B
ISSN:
0008-6568
CODEN:
CAREBK
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
スイス (CHE)
言語:
英語 (EN)