文献
J-GLOBAL ID:201102205144284195
整理番号:10A1756446
ポルトガル産の市販および野生食用キノコのセレン濃度
Selenium contents of Portuguese commercial and wild edible mushrooms
著者 (5件):
COSTA-SILVA Filipe
(Dep. of Veterinary Sciences, Univ. of Tras-os-Montes e Alto Douro, 5001-801 Vila Real, PRT)
,
MARQUES Guilhermina
(CITAB, Dep. of Agronomy, Univ. of Tras-os-Montes e Alto Douro, 5001-801 Vila Real, PRT)
,
MATOS Carlos C.
(CQ - Chemistry Res. Centre, Chemistry Dep., Univ. of Tras-os-Montes e Alto Douro, 5000-801 Vila Real, PRT)
,
BARROS Ana I.R.N.A.
(CQ - Chemistry Res. Centre, Chemistry Dep., Univ. of Tras-os-Montes e Alto Douro, 5000-801 Vila Real, PRT)
,
NUNES Fernando M.
(CQ - Chemistry Res. Centre, Chemistry Dep., Univ. of Tras-os-Montes e Alto Douro, 5000-801 Vila Real, PRT)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
126
号:
1
ページ:
91-96
発行年:
2011年05月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)