文献
J-GLOBAL ID:201102206650027300
整理番号:11A0539717
食塩感受性の発達につながる,eNOSノックアウト・マウスにおけるスーパーオキシド活性を強化する高い塩摂取量
High-salt intake enhances superoxide activity in eNOS knockout mice leading to the development of salt sensitivity
著者 (11件):
KOPKAN Libor
(Tulane Univ. Health Sci. Center, Louisiana)
,
KOPKAN Libor
(Inst. Clinical and Experimental Medicine, Prague)
,
KOPKAN Libor
(Center,for Cardiovascular Res., Prague)
,
HESS Arthur
(Tulane Univ. Health Sci. Center, Louisiana)
,
HUSKOVA Zuzana
(Inst. Clinical and Experimental Medicine, Prague)
,
HUSKOVA Zuzana
(Center,for Cardiovascular Res., Prague)
,
CERVENKA Ludek
(Inst. Clinical and Experimental Medicine, Prague)
,
CERVENKA Ludek
(Center,for Cardiovascular Res., Prague)
,
CERVENKA Ludek
(Charles Univ., Prague, CZE)
,
NAVAR L. Gabriel
(Tulane Univ. Health Sci. Center, Louisiana)
,
MAJID Dewan S. A.
(Tulane Univ. Health Sci. Center, Louisiana)
資料名:
American Journal of Physiology
(American Journal of Physiology)
巻:
299
号:
3,Pt.2
ページ:
F656-F663
発行年:
2010年09月
JST資料番号:
C0480A
ISSN:
0002-9513
CODEN:
AJPHA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)