文献
J-GLOBAL ID:201102208034742715
整理番号:10A1155452
有機果物の特性化のための潜在的同位体および化学マーカー
Potential isotopic and chemical markers for characterising organic fruits
著者 (13件):
CAMIN F.
(IASMA - Edmund Mach Foundation, via Mach 1, 38010 San Michele all’Adige (TN), ITA)
,
PERINI M.
(IASMA - Edmund Mach Foundation, via Mach 1, 38010 San Michele all’Adige (TN), ITA)
,
BONTEMPO L.
(IASMA - Edmund Mach Foundation, via Mach 1, 38010 San Michele all’Adige (TN), ITA)
,
FABRONI S.
(CRA-ACM, Corso Savoia 190, 95024 Acireale (CT), ITA)
,
FAEDI W.
(CRA-FRF, Via la Canapona 1 bis, 47021 Magliano, Forli, ITA)
,
MAGNANI S.
(CRA-FRF, Via la Canapona 1 bis, 47021 Magliano, Forli, ITA)
,
BARUZZI G.
(CRA-FRF, Via la Canapona 1 bis, 47021 Magliano, Forli, ITA)
,
BONOLI M.
(CRA-FRF, Via la Canapona 1 bis, 47021 Magliano, Forli, ITA)
,
TABILIO M.r.
(CRA-FRU, via Fioranello 52, 00134 Roma, ITA)
,
MUSMECI S.
(CRA-FRU, via Fioranello 52, 00134 Roma, ITA)
,
ROSSMANN A.
(Isolab GmbH, Woelkestr. 9/1, D-85301 Schweitenkirchen, DEU)
,
KELLY S.d.
(Food & Environment Res. Agency, Sand Hutton, York, YO41 1LZ, GBR)
,
RAPISARDA P.
(CRA-ACM, Corso Savoia 190, 95024 Acireale (CT), ITA)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
125
号:
3
ページ:
1072-1082
発行年:
2011年04月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)