文献
J-GLOBAL ID:201102208127840040
整理番号:10A1154117
ココア発酵に関与する桿菌属株の分子同定及びペクチン酸リアーゼ生産
Molecular identification and pectate lyase production by Bacillus strains involved in cocoa fermentation
著者 (5件):
OUATTARA Honore G.
(Lab. de Biotechnologies, UFR Bisociences, Univ. Cocody/Abidjan, 22 bp 582 Abidjan, Cote d’Ivoire)
,
OUATTARA Honore G.
(CNRS UMR5240 Microbiologie, Adaptation et Pathogenie (MAP), Univ. Lyon 1, F-69622; INSA de Lyon, F-69621 ...)
,
REVERCHON Sylvie
(CNRS UMR5240 Microbiologie, Adaptation et Pathogenie (MAP), Univ. Lyon 1, F-69622; INSA de Lyon, F-69621 ...)
,
NIAMKE Sebastien L.
(Lab. de Biotechnologies, UFR Bisociences, Univ. Cocody/Abidjan, 22 bp 582 Abidjan, Cote d’Ivoire)
,
NASSER William
(CNRS UMR5240 Microbiologie, Adaptation et Pathogenie (MAP), Univ. Lyon 1, F-69622; INSA de Lyon, F-69621 ...)
資料名:
Food Microbiology
(Food Microbiology)
巻:
28
号:
1
ページ:
1-8
発行年:
2011年02月
JST資料番号:
A0012B
ISSN:
0740-0020
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)