文献
J-GLOBAL ID:201102210010945334
整理番号:11A0620866
キクバゴケ(Xanthoparmelia spp.)由来の抗酸化成分のHPLC分離
HPLC isolation of antioxidant constituents from Xanthoparmelia spp.
著者 (7件):
AMO DE PAZ G.
(Universidad Complutense de Madrid, Madrid, ESP)
,
RAGGIO J.
(Universidad Complutense de Madrid, Madrid, ESP)
,
CRESPO A.
(Universidad Complutense de Madrid, Madrid, ESP)
,
GOMEZ-SERRANILLOS M.P.
(Universidad Complutense de Madrid, Madrid, ESP)
,
PALOMINO O.M.
(Universidad Complutense de Madrid, Madrid, ESP)
,
GONZALEZ-BURGOS E.
(Universidad Complutense de Madrid, Madrid, ESP)
,
CARRETERO M.E.
(Universidad Complutense de Madrid, Madrid, ESP)
資料名:
Journal of Pharmaceutical and Biomedical Analysis
(Journal of Pharmaceutical and Biomedical Analysis)
巻:
53
号:
2
ページ:
165-171
発行年:
2010年10月
JST資料番号:
H0876A
ISSN:
0731-7085
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)