文献
J-GLOBAL ID:201102210662496787
整理番号:11A0968229
コーヒーのばい焼過程中の熱および物質移動の数値モデル化
Numerical modeling of heat and mass transfer during coffee roasting process
著者 (4件):
FABBRI Angelo
(Agricultural Economics and Engineering Dep., Univ. of Bologna, Piazza G. Goidanich, 60-47521 Cesena (FC), ITA)
,
CEVOLI Chiara
(Agricultural Economics and Engineering Dep., Univ. of Bologna, Piazza G. Goidanich, 60-47521 Cesena (FC), ITA)
,
ALESSANDRINI Laura
(Food Sci. Dep., Univ. of Bologna, Piazza G. Goidanich, 60-47521 Cesena (FC), ITA)
,
ROMANI Santina
(Food Sci. Dep., Univ. of Bologna, Piazza G. Goidanich, 60-47521 Cesena (FC), ITA)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
105
号:
2
ページ:
264-269
発行年:
2011年07月
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)