文献
J-GLOBAL ID:201102214325338970
整理番号:11A0858256
トレハロースでの乳牛の飼料への添加は低脂質過酸化物および高酸化防止剤含有量を有する牛乳の結果となる
Supplementation of the diet of dairy cows with trehalose results in milk with low lipid peroxide and high antioxidant content
著者 (8件):
AOKI N.
(Dep. of Biological Production, Tokyo Univ. of Agriculture and Technol., Tokyo, 183-8509, JPN)
,
FURUKAWA S.
(Dep. of Biological Production, Tokyo Univ. of Agriculture and Technol., Tokyo, 183-8509, JPN)
,
SATO K.
(Dep. of Biological Production, Tokyo Univ. of Agriculture and Technol., Tokyo, 183-8509, JPN)
,
KUROKAWA Y.
(Graduate School of Biosphere Sci., Hiroshima Univ., Higashihiroshima, 739-0046, JPN)
,
KANDA S.
(Dep. of Biological Production, Tokyo Univ. of Agriculture and Technol., Tokyo, 183-8509, JPN)
,
TAKAHASHI Y.
(National Inst. of Animal Health, Hokkaido Res. Station, Hokkaido, 062-0045 Japan)
,
MITSUZUMI H.
(Hayashibara Biochemical Laboratories Inc., Okayama, 700-0907, JPN)
,
ITABASHI H.
(Nippon Veterinary and Animal Sci. Univ., Tokyo, 180-8602, JPN)
資料名:
Journal of Dairy Science
(Journal of Dairy Science)
巻:
93
号:
9
ページ:
4189-4195
発行年:
2010年09月
JST資料番号:
C0282A
ISSN:
0022-0302
CODEN:
JDSCAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)