文献
J-GLOBAL ID:201102218028976114
整理番号:11A1468588
ブロイラー肉の組成及び酸化安定性に及ぼす,単独及び組合せにおける,食餌性ビタミンC及びセレンの影響
Influence of dietary vitamin C and selenium, alone and in combination, on the composition and oxidative stability of meat of broilers
著者 (4件):
SKRIVAN Milos
(Inst. of Animal Sci., Pratelstvi 815, CZ-104 00, Prague, CZE)
,
MAROUNEK Milan
(Inst. of Animal Sci., Pratelstvi 815, CZ-104 00, Prague, CZE)
,
ENGLMAIEROVA Michaela
(Inst. of Animal Sci., Pratelstvi 815, CZ-104 00, Prague, CZE)
,
SKRIVANOVA Eva
(Inst. of Animal Sci., Pratelstvi 815, CZ-104 00, Prague, CZE)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
130
号:
3
ページ:
660-664
発行年:
2012年02月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)