文献
J-GLOBAL ID:201102219168743213
整理番号:11A1691681
エタノールへの条件付け味覚嫌悪に対するドリアン(Durio zibethinus Murray cv. Monthong)の影響
The influence of durian (Durio zibethinus Murray cv. Monthong) on conditioned taste aversion to ethanol
著者 (4件):
MANINANG John S.
(Pomology Lab., Graduate School of Life and Environmental Sciences, Univ. of Tsukuba, Tennodai, Tsukuba, 305-8577 ...)
,
LOPIDO-SESE Leah Raquel C.
(Plaridel Products and Services Inc., Greenhills, San Juan, Metro Manila 1502, Philippines)
,
LIZADA Ma. Concepcion C.
(Dep. of Food Sci. and Nutrition, Coll. of Home Economics, Univ. of the Philippines Diliman, Quezon City 1101 ...)
,
GEMMA Hiroshi
(Pomology Lab., Graduate School of Life and Environmental Sciences, Univ. of Tsukuba, Tennodai, Tsukuba, 305-8577 ...)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
131
号:
2
ページ:
705-712
発行年:
2012年03月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)