文献
J-GLOBAL ID:201102219862149566
整理番号:11A1385026
レンネットカゼインに基づいたモッツァレラチーズ類似物に対するプロセスの標準化
Process standardization for rennet casein based Mozzarella cheese analogue
著者 (4件):
SHAH Rahul
(A.D. Patel Inst. Technol., Gujarat, IND)
,
JANA Atanu H.
(Anand Agricultural Univ., Gujarat, IND)
,
APARNATHI K. D.
(Anand Agricultural Univ., Gujarat, IND)
,
PRAJAPATI P. S.
(Anand Agricultural Univ., Gujarat, IND)
資料名:
Journal of Food Science & Technology
(Journal of Food Science & Technology)
巻:
47
号:
5
ページ:
574-578
発行年:
2010年09月
JST資料番号:
E0090C
ISSN:
0022-1155
CODEN:
JFSTAB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)