文献
J-GLOBAL ID:201102221228596988
整理番号:11A0598658
グリコシル化により作成したニワトリ筋原繊維蛋白質の抗酸化活性と,可溶性および熱安定性の変化
Antioxidative Ability of Chicken Myofibrillar Protein Developed by Glycosylation and Changes in the Solubility and Thermal Stability
著者 (4件):
NISHIMURA Kimio
(Dep. of Food Sci. and Nutrition, Fac. of Human Life and Sci., Doshisha Women’s Coll. of Liberal Arts)
,
MURAKOSHI Miki
(Dep. of Food Sci. and Nutrition, Fac. of Human Life and Sci., Doshisha Women’s Coll. of Liberal Arts)
,
KATAYAMA Shigeru
(Dep. of Bioscience and Biotechnology, Fac. of Agriculture, Shinshu Univ.)
,
SAEKI Hiroki
(Graduate School of Fisheries Sci., Hokkaido Univ.)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
75
号:
2
ページ:
247-254 (J-STAGE)
発行年:
2011年
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)