文献
J-GLOBAL ID:201102221613667390
整理番号:11A1088445
ホエー蛋白質の乾熱誘導変性/凝集に対するpHの影響
Influence of pH on the dry heat-induced denaturation/aggregation of whey proteins
著者 (10件):
GULZAR Muhammad
(AGROCAMPUS OUEST, UMR 1253, F35000 Rennes, FRA)
,
GULZAR Muhammad
(INRA, UMR 1253, F35000 Rennes, FRA)
,
BOUHALLAB Saied
(AGROCAMPUS OUEST, UMR 1253, F35000 Rennes, FRA)
,
BOUHALLAB Saied
(INRA, UMR 1253, F35000 Rennes, FRA)
,
JEANTET Romain
(AGROCAMPUS OUEST, UMR 1253, F35000 Rennes, FRA)
,
JEANTET Romain
(INRA, UMR 1253, F35000 Rennes, FRA)
,
SCHUCK Pierre
(AGROCAMPUS OUEST, UMR 1253, F35000 Rennes, FRA)
,
SCHUCK Pierre
(INRA, UMR 1253, F35000 Rennes, FRA)
,
CROGUENNEC Thomas
(AGROCAMPUS OUEST, UMR 1253, F35000 Rennes, FRA)
,
CROGUENNEC Thomas
(INRA, UMR 1253, F35000 Rennes, FRA)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
129
号:
1
ページ:
110-116
発行年:
2011年11月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)