文献
J-GLOBAL ID:201102223472432930
整理番号:11A1432707
グルコース-デオキシノジリマイシン複合体の合成およびα-アミラーゼ阻害活性
Synthesis and α-amylase inhibitory activity of glucose-deoxynojirimycin conjugates
著者 (4件):
KATO Eisuke
(Lab. of Food Biochemistry, Div. of Applied Bioscience, Graduate School of Agriculture, Hokkaido Univ., Kita-ku ...)
,
IWANO Naoya
(Lab. of Food Biochemistry, Div. of Applied Bioscience, Graduate School of Agriculture, Hokkaido Univ., Kita-ku ...)
,
YAMADA Akihiko
(Lab. of Food Biochemistry, Div. of Applied Bioscience, Graduate School of Agriculture, Hokkaido Univ., Kita-ku ...)
,
KAWABATA Jun
(Lab. of Food Biochemistry, Div. of Applied Bioscience, Graduate School of Agriculture, Hokkaido Univ., Kita-ku ...)
資料名:
Tetrahedron
(Tetrahedron)
巻:
67
号:
40
ページ:
7692-7702
発行年:
2011年10月07日
JST資料番号:
E0234A
ISSN:
0040-4020
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)