文献
J-GLOBAL ID:201102225446576536
整理番号:11A1497218
カキ(Diospyros kaki Thunb.)果実のプロアントシアニジン生合成
Proanthocyanidin biosynthesis of persimmon (Diospyros kaki Thunb.) fruit
著者 (4件):
AKAGI Takashi
(Lab. of Pomology, Graduate School of Agriculture, Kyoto Univ., Kyoto 606-8502, JPN)
,
AKAGI Takashi
(The Hakubi Center, Kyoto Univ., Kyoto 606-8501, JPN)
,
KATAYAMA-IKEGAMI Ayako
(Lab. of Pomology, Dep. of Bioproduction Sci., Ishikawa Prefectural Univ., Nonoichi, Ishikawa 921-8836, JPN)
,
YONEMORI Keizo
(Lab. of Pomology, Graduate School of Agriculture, Kyoto Univ., Kyoto 606-8502, JPN)
資料名:
Scientia Horticulturae
(Scientia Horticulturae)
巻:
130
号:
2
ページ:
373-380
発行年:
2011年09月14日
JST資料番号:
W1940A
ISSN:
0304-4238
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)