文献
J-GLOBAL ID:201102225696349608
整理番号:11A1067702
筋肉と動物の種類にしたがった牛肉柔軟性の24の蛋白質バイオマーカ量の変化
Variations in the abundance of 24 protein biomarkers of beef tenderness according to muscle and animal type
著者 (6件):
GUILLEMIN N.
(INRA, Saint-Genes-Champanelle, FRA)
,
JURIE C.
(INRA, Saint-Genes-Champanelle, FRA)
,
CASSAR-MALEK I.
(INRA, Saint-Genes-Champanelle, FRA)
,
HOCQUETTE J.-F.
(INRA, Saint-Genes-Champanelle, FRA)
,
RENAND G.
(INRA, Jouy-en-Josas, FRA)
,
PICARD B.
(INRA, Saint-Genes-Champanelle, FRA)
資料名:
Animal
(Animal)
巻:
5
号:
6
ページ:
885-894
発行年:
2011年06月
JST資料番号:
W1725B
ISSN:
1751-7311
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)