文献
J-GLOBAL ID:201102226201860090
整理番号:11A1196456
Saccharomyces cerevisiae(酵母)を使用する連続発酵プロセスにおける振動研究の進歩
Progress of study of oscillations in continuous fermentation processes using Saccharomyces cerevisiae
著者 (2件):
SHEN Yu
(Engineering Res. Centre for Waste Oil Recovery Technol. and Equipment, Ministry of Education, Chongqing Technol. and ...)
,
BAI Fengwu
(Dep. of Bioscience and Bioengineering, Dalian Univ. of Technol., Liaoning, Dalian)
資料名:
Huagong Xuebao
(Huagong Xuebao)
巻:
61
号:
3
ページ:
537-543
発行年:
2010年
JST資料番号:
E0215B
ISSN:
0438-1157
CODEN:
HUKHAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
中国 (CHN)
言語:
中国語 (ZH)