文献
J-GLOBAL ID:201102226224130579
整理番号:11A0167480
ウコン(Curcuma longa Linn.)からのプロバイオティック細菌の単離とそれのエンリッチした飲料での応用
Isolation of probiotic bacteria from turmeric (Curcuma longa Linn.) and its application in enriched beverages
著者 (2件):
PIANPUMEPONG Plangpin
(Asian Inst. Technol., Pathumthani, THA)
,
NOOMHORM Athapol
(Asian Inst. Technol., Pathumthani, THA)
資料名:
International Journal of Food Science and Technology
(International Journal of Food Science and Technology)
巻:
45
号:
12
ページ:
2456-2462
発行年:
2010年12月
JST資料番号:
B0863A
ISSN:
0950-5423
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)