文献
J-GLOBAL ID:201102226354233450
整理番号:11A1044594
拡張溶媒和モデルを使用したミエリン塩基性蛋白のHg(2+)との相互作用での熱力学研究
Thermodynamic Study of Myelin Basic Protein upon Interac-tion with [Hg(2+)] Using Extension Solvation Model
著者 (5件):
Rezaei Behbehani G.
(Chemistry Dep., Imam Khomeini International Univ., Iran, Qazvin)
,
Saboury A. A.
(Inst. of Biochemistry and Biophysics, Univ. of Tehran, Iran, Tehran)
,
Zarean O.
(Chemistry Dep., Payame Noor Univ. (PNU), Iran, Abhar)
,
Barzegar L.
(Chemistry Dep., Payame Noor Univ. (PNU), Iran, Abhar)
,
Ghamamy S.
(Chemistry Dep., Payame Noor Univ. (PNU), Iran, Abhar)
資料名:
Chinese Journal of Chemistry
(Chinese Journal of Chemistry)
巻:
28
号:
5
ページ:
713-718
発行年:
2010年
JST資料番号:
W0337A
ISSN:
1001-604X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
中国 (CHN)
言語:
英語 (EN)