文献
J-GLOBAL ID:201102226458263211
整理番号:11A1238337
マヨネーズ型水中油形エマルションの凍結-融解安定性
Freeze-thaw stability of mayonnaise type oil-in-water emulsions
著者 (5件):
MAGNUSSON Emma
(Div. of Food Technol., Fac. of Engineering LTH, Lund Univ., Po Box 124, S-221 00 Lund, SWE)
,
MAGNUSSON Emma
(Kaellbergs Industri AB, Po Box 73, S-545 22 Toereboda, SWE)
,
ROSEN Christer
(Div. of Food Technol., Fac. of Engineering LTH, Lund Univ., Po Box 124, S-221 00 Lund, SWE)
,
ROSEN Christer
(Kaellbergs Industri AB, Po Box 73, S-545 22 Toereboda, SWE)
,
NILSSON Lars
(Div. of Food Technol., Fac. of Engineering LTH, Lund Univ., Po Box 124, S-221 00 Lund, SWE)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
25
号:
4
ページ:
707-715
発行年:
2011年06月
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)