文献
J-GLOBAL ID:201102226813374453
整理番号:11A1503440
超高圧下の塩化ホスホリルとコーンスターチの架橋
Cross-linking of corn starch with phosphorus oxychloride under ultra high pressure
著者 (4件):
KIM Hyun-seok
(Dep. of Food Sci. and Biotechnology, Andong National Univ., 1375 Gyeongdongro, Andong, Gyeongsandgbuk-do 760-749, KOR)
,
HWANG Duck-ki
(Dep. of Food Sci. and Biotechnology, Inst. of Life Sci. and Resources, Kyung Hee Univ., Seochun 1, Yongin ...)
,
KIM Byung-yong
(Dep. of Food Sci. and Biotechnology, Inst. of Life Sci. and Resources, Kyung Hee Univ., Seochun 1, Yongin ...)
,
BAIK Moo-yeol
(Dep. of Food Sci. and Biotechnology, Inst. of Life Sci. and Resources, Kyung Hee Univ., Seochun 1, Yongin ...)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
130
号:
4
ページ:
977-980
発行年:
2012年02月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)