文献
J-GLOBAL ID:201102237533684580
整理番号:11A1351932
液果類の砂糖、有機酸、およびアミノ酸組成に関するテーブル・ブドウ遺伝資源の評価
Evaluation of table grape genetic resources for sugar, organic acid, and amino acid composition of berries
著者 (3件):
SHIRAISHI Mikio
(Fukuoka Agricultural Res. Center, 587 Yoshiki, 818-8549, Fukuoka, JPN)
,
FUJISHIMA Hiroyuki
(Fukuoka Agricultural Res. Center, 587 Yoshiki, 818-8549, Fukuoka, JPN)
,
CHIJIWA Hiroyuki
(Fukuoka Agricultural Res. Center, 587 Yoshiki, 818-8549, Fukuoka, JPN)
資料名:
Euphytica
(Euphytica)
巻:
174
号:
1
ページ:
1-13
発行年:
2010年07月
JST資料番号:
B0840A
ISSN:
0014-2336
CODEN:
EUPHA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)