文献
J-GLOBAL ID:201102238040341010
整理番号:11A1691061
氷の部分融解による漸進的凍結濃縮における収量改善
Yield improvement in progressive freeze-concentration by partial melting of ice
著者 (3件):
MIYAWAKI Osato
(Dep. of Food Sci., Ishikawa Prefectural Univ., 1-308 Suematsu, Nonoichi, Ishikawa 921-8836, JPN)
,
KATO Sho
(Dep. of Food Sci., Ishikawa Prefectural Univ., 1-308 Suematsu, Nonoichi, Ishikawa 921-8836, JPN)
,
WATABE Kanako
(Dep. of Food Sci., Ishikawa Prefectural Univ., 1-308 Suematsu, Nonoichi, Ishikawa 921-8836, JPN)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
108
号:
3
ページ:
377-382
発行年:
2012年02月
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)