文献
J-GLOBAL ID:201102238345464642
整理番号:11A0679796
ヒトにおいて血清LDLコレステロールを低下させる能力に影響するオートムギβ-グルカンの物理化学的特性:無作為臨床試験
Physicochemical properties of oat β-glucan influence its ability to reduce serum LDL cholesterol in humans: a randomized clinical trial
著者 (10件):
WOLEVER Thomas MS
(Glycemic Index Lab. Inc, Toronto, CAN)
,
TOSH Susan M
(Agriculture and Agri-Food Canada, Guelph, CAN)
,
GIBBS Alison L
(Univ. Toronto, Toronto, CAN)
,
BRAND-MILLER Jennie
(Univ. Sydney, Sydney, AUS)
,
DUNCAN Alison M
(Univ. Guelph, CAN)
,
HART Valerie
(Reading Sci. Serv. Ltd, Berkshire, GBR)
,
LAMARCHE Benoit
(Univ. Laval, Quebec, CAN)
,
THOMSON Barbara A
(Thomson Data Analysis, Toronto, CAN)
,
DUSS Ruedi
(CreaNutrition AG, Zug, CHE)
,
WOOD Peter J
(Agriculture and Agri-Food Canada, Guelph, CAN)
資料名:
American Journal of Clinical Nutrition
(American Journal of Clinical Nutrition)
巻:
92
号:
4
ページ:
723-732
発行年:
2010年10月
JST資料番号:
D0846A
ISSN:
0002-9165
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)