文献
J-GLOBAL ID:201102239607552951
整理番号:11A1162458
アスペルギルス種で発酵したCamellia sinensis L.葉由来新規フェノール類
New phenolic compounds from Camellia sinensis L. leaves fermented with Aspergillus sp.
著者 (7件):
WULANDARI Rani Agustina
(Saga Univ., Saga, JPN)
,
AMANO Masami
(Saga Univ., Saga, JPN)
,
YANAGITA Teruyoshi
(Saga Univ., Saga, JPN)
,
TANAKA Takashi
(Nagasaki Univ., Nagasaki, JPN)
,
KOUNO Isao
(Nagasaki Univ., Nagasaki, JPN)
,
KAWAMURA Denbei
(Riverson Co. Ltd., Fukuroi, JPN)
,
ISHIMARU Kanji
(Saga Univ., Saga, JPN)
資料名:
Journal of Natural Medicines
(Journal of Natural Medicines)
巻:
65
号:
3/4
ページ:
594-597
発行年:
2011年
JST資料番号:
L5856A
ISSN:
1340-3443
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)