文献
J-GLOBAL ID:201102239868266131
整理番号:11A0523567
食品着色料アマランス,エリトロシンおよびタルトラジンの細胞遺伝学的評価およびDNA相互作用研究
Cytogenetic evaluation and DNA interaction studies of the food colorants amaranth, erythrosine and tartrazine
著者 (9件):
MPOUNTOUKAS P.
(Demokrition Univ. Thrace, Alexandroupolis, GRC)
,
KARELI D.
(Demokrition Univ. Thrace, Alexandroupolis, GRC)
,
POLILIOU S.
(Demokrition Univ. Thrace, Alexandroupolis, GRC)
,
MOURELATOS C.
(Demokrition Univ. Thrace, Alexandroupolis, GRC)
,
LAMBROPOULOU V.
(Demokrition Univ. Thrace, Alexandroupolis, GRC)
,
LIALIARIS T.
(Demokrition Univ. Thrace, Alexandroupolis, GRC)
,
PANTAZAKI A.
(Aristotle Univ. Thessaloniki, GRC)
,
KOSTARELI E.
(Aristotle Univ. Thessaloniki, GRC)
,
CHRISTODOULOU P.
(Aristotle Univ. Thessaloniki, GRC)
資料名:
Food and Chemical Toxicology
(Food and Chemical Toxicology)
巻:
48
号:
10
ページ:
2934-2944
発行年:
2010年10月
JST資料番号:
B0937A
ISSN:
0278-6915
CODEN:
FCTOD7
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)