文献
J-GLOBAL ID:201102240953735408
整理番号:10A1002140
コーヒー画分の抗グリコシル化および抗酸化性
Antiglycative and antioxidative properties of coffee fractions
著者 (5件):
VERZELLONI E.
(Dep. of Agricultural and Food Sciences, Univ. of Modena and Reggio Emilia, Via Amendola 2, 42100 Reggio Emilia, ITA)
,
TAGLIAZUCCHI D.
(Dep. of Agricultural and Food Sciences, Univ. of Modena and Reggio Emilia, Via Amendola 2, 42100 Reggio Emilia, ITA)
,
DEL RIO D.
(Dep. of Public Health, Univ. of Parma, Via Volturno 39, 43100 Parma, ITA)
,
CALANI L.
(Dep. of Public Health, Univ. of Parma, Via Volturno 39, 43100 Parma, ITA)
,
CONTE A.
(Dep. of Agricultural and Food Sciences, Univ. of Modena and Reggio Emilia, Via Amendola 2, 42100 Reggio Emilia, ITA)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
124
号:
4
ページ:
1430-1435
発行年:
2011年02月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)