文献
J-GLOBAL ID:201102242408676863
整理番号:11A1361535
匂いセンサによる食品の鮮度と産地の評価
Evaluation of Food Freshness and Locality by Odor Sensor
著者 (4件):
KOIKE Takayuki
(Satellite Venture Business Lab., Hokkaido, JPN)
,
SHIMADA Koji
(Coll. Design and Manufacturing Technol., Hokkaido, JPN)
,
KAMIMURA Hironobu
(Muroran Inst. Technol., Hokkaido, JPN)
,
KANEKI Noriaki
(Coll. Design and Manufacturing Technol., Hokkaido, JPN)
資料名:
Kansei Engineering International Journal (CD-ROM)
(Kansei Engineering International Journal (CD-ROM))
巻:
10
号:
2
ページ:
119-124
発行年:
2011年06月
JST資料番号:
L4209B
ISSN:
1884-0841
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)