文献
J-GLOBAL ID:201102243331251801
整理番号:11A0493260
イチゴ果実における成熟期,アントシアニン含有量,及びアスコルビン酸含有量の季節的変化
Seasonal Variations in the Maturation Period, Anthocyanin Content, and Ascorbic Acid Content in Strawberry Fruits
著者 (5件):
KAWANOBU Shuji
(Minami Kyushu Univ., Miyazaki, JPN)
,
WAJIMA Takahiro
(Prefectural Univ. Kumamoto, Kumamoto, JPN)
,
ZUSHI Kazufumi
(Shokei Univ. Junior Coll., Kumamoto, JPN)
,
MORI Taro
(Prefectural Univ. Kumamoto, Kumamoto, JPN)
,
MATSUZOE Naotaka
(Prefectural Univ. Kumamoto, Kumamoto, JPN)
資料名:
Environment Control in Biology
(Environment Control in Biology)
巻:
48
号:
4
ページ:
175-184
発行年:
2010年12月
JST資料番号:
Z0802B
ISSN:
1880-554X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)