文献
J-GLOBAL ID:201102245889467463
整理番号:11A0113353
未加工生牛肉切片の脂肪および脂肪酸含有物の予測および可視化のための近赤外分光法およびハイパースペクトル画像解析
Near infrared spectroscopy and hyperspectral imaging for prediction and visualisation of fat and fatty acid content in intact raw beef cuts
著者 (5件):
KOBAYASHI Ken-ichi
(Toyohashi Univ. Technol., Toyohashi, JPN)
,
MATSUI Yasunori
(Mie Prefecture Livestock Res. Inst., Matsusaka, JPN)
,
MAEBUCHI Yosuke
(Toyohashi Univ. Technol., Toyohashi, JPN)
,
TOYOTA Toshihiro
(Toyohashi Univ. Technol., Toyohashi, JPN)
,
NAKAUCHI Shigeki
(Toyohashi Univ. Technol., Toyohashi, JPN)
資料名:
Journal of Near Infrared Spectroscopy
(Journal of Near Infrared Spectroscopy)
巻:
18
号:
5
ページ:
301-315
発行年:
2010年
JST資料番号:
W1629A
ISSN:
0967-0335
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)