文献
J-GLOBAL ID:201102246136207279
整理番号:11A1468574
ミカン(Citrus unshiu)果皮水溶性抽出物の経口投与がラットのアルコール誘発性脂肪肝の抑制に及ぼす影響
Effect of oral administration of water-soluble extract from citrus peel (Citrus unshiu) on suppressing alcohol-induced fatty liver in rats
著者 (6件):
PARK Ho-young
(Neo Food Resources Res. Group, Korea Food Res. Inst., Gyeonggi 463-746, KOR)
,
PARK Yongkon
(Neo Food Resources Res. Group, Korea Food Res. Inst., Gyeonggi 463-746, KOR)
,
LEE Youngsuk
(Dep. of Food and Nutrition, Changwon National Univ., Gyungnam 641-773, KOR)
,
NOH Sang Kyu
(Dep. of Food and Nutrition, Changwon National Univ., Gyungnam 641-773, KOR)
,
SUNG Eon-gi
(Dep. of Anatomy, Coll. of Medicine, Yeungnam Univ., 317-1 Daemyung-Dong Nam-Gu, Daegu 705-717, KOR)
,
CHOI Inwook
(Neo Food Resources Res. Group, Korea Food Res. Inst., Gyeonggi 463-746, KOR)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
130
号:
3
ページ:
598-604
発行年:
2012年02月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)