文献
J-GLOBAL ID:201102247008621786
整理番号:10A0951488
クロアワビHaliotis discus discusのパラミオシン: 新しいアレルゲンとしての同定及びトロポミオシンとの交差反応性
Paramyosin of the disc abalone Haliotis discus discus: Identification as a new allergen and cross-reactivity with tropomyosin
著者 (6件):
SUZUKI Midori
(Dep. of Food Sci. and Technol., Tokyo Univ. of Marine Sci. and Technol., Minato-ku, Tokyo 108-8477, JPN)
,
KOBAYASHI Yukihiro
(Dep. of Food Sci. and Technol., Tokyo Univ. of Marine Sci. and Technol., Minato-ku, Tokyo 108-8477, JPN)
,
KOBAYASHI Yukihiro
(Physics and Chemistry Div., Kanagawa Prefectural Inst. of Public Health, Chigasaki-shi, Kanagawa 253-0087, JPN)
,
HIRAKI Yumiko
(Dep. of Food Sci. and Technol., Tokyo Univ. of Marine Sci. and Technol., Minato-ku, Tokyo 108-8477, JPN)
,
NAKATA Hiroki
(Dep. of Food Sci. and Technol., Tokyo Univ. of Marine Sci. and Technol., Minato-ku, Tokyo 108-8477, JPN)
,
SHIOMI Kazuo
(Dep. of Food Sci. and Technol., Tokyo Univ. of Marine Sci. and Technol., Minato-ku, Tokyo 108-8477, JPN)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
124
号:
3
ページ:
921-926
発行年:
2011年02月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)