文献
J-GLOBAL ID:201102247029808070
整理番号:10A1756092
振とうフラスコにおいてAzotobacter vinelandiiにより産生されるアルギン酸の粘性力,アセチル化度及び分子量は酸素移動速度により決定される
The viscosifying power, degree of acetylation and molecular mass of the alginate produced by Azotobacter vinelandii in shake flasks are determined by the oxygen transfer rate
著者 (3件):
PENA C
(Departamento de Ingenieria Celular y Biocatalisis, Instituto de Biotecnologia, Universidad Nacional Autonoma de ...)
,
GALINDO E.
(Departamento de Ingenieria Celular y Biocatalisis, Instituto de Biotecnologia, Universidad Nacional Autonoma de ...)
,
BUECHS J.
(AVT - Biochemical Engineering, RWTH Aachen Univ., Worringerweg 1, 52056 Aachen, DEU)
資料名:
Process Biochemistry
(Process Biochemistry)
巻:
46
号:
1
ページ:
290-297
発行年:
2011年01月
JST資料番号:
C0250B
ISSN:
1359-5113
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)