文献
J-GLOBAL ID:201102247072071307
整理番号:11A0187723
粉の糊化特性を用いた日本式スポンジケーキの比容積の予測
Prediction of Specific Japanese Sponge Cake Volume Using Pasting Properties of Flour
著者 (4件):
NAKAMURA Kazuhiro
(National Agricultural Res. Center for Tohoku Region, Morioka, JPN)
,
TANIGUCHI Yoshinori
(National Agricultural Res. Center for Tohoku Region, Morioka, JPN)
,
TAIRA Masato
(National Agricultural Res. Center for Tohoku Region, Morioka, JPN)
,
ITO Hiroyuki
(National Agricultural Res. Center for Tohoku Region, Morioka, JPN)
資料名:
Cereal Chemistry
(Cereal Chemistry)
巻:
87
号:
6
ページ:
505-510
発行年:
2010年11月
JST資料番号:
B0245A
ISSN:
0009-0352
CODEN:
CECHAF
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)