文献
J-GLOBAL ID:201102249018188617
整理番号:10A0864910
魚類副産物及び低価値魚類の等電点加工により回収された蛋白質及び脂質の機能的及び栄養的特徴:レビュー
Functional and nutritional characteristics of proteins and lipids recovered by isoelectric processing of fish by-products and low-value fish: A review
著者 (5件):
GEHRING C.k.
(Auburn Univ., Dep. of Poultry Sci., Auburn, AL 36849, USA)
,
GIGLIOTTI J.c.
(West Virginia Univ., Div. of Animal and Nutritional Sciences, Morgantown, WV 26506, USA)
,
MORITZ J.s.
(West Virginia Univ., Div. of Animal and Nutritional Sciences, Morgantown, WV 26506, USA)
,
TOU J.c.
(West Virginia Univ., Div. of Animal and Nutritional Sciences, Morgantown, WV 26506, USA)
,
JACZYNSKI J.
(West Virginia Univ., Div. of Animal and Nutritional Sciences, Morgantown, WV 26506, USA)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
124
号:
2
ページ:
422-431
発行年:
2011年01月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
解説
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)