文献
J-GLOBAL ID:201102250632110479
整理番号:11A1131031
スイギュウ肉乳濁液ソーセージの品質特性と日持ちへのダイズ蛋白質単離物添加の影響
Effect of soy protein isolate incorporation on quality characteristics and shelf-life of buffalo meat emulsion sausage
著者 (3件):
AHMAD S.
(Aligarh Muslim Univ., Aligarh, IND)
,
RIZAWI J.A.
(Aligarh Muslim Univ., Aligarh, IND)
,
SRIVASTAVA P.K.
(Aligarh Muslim Univ., Aligarh, IND)
資料名:
Journal of Food Science & Technology
(Journal of Food Science & Technology)
巻:
47
号:
3
ページ:
290-294
発行年:
2010年05月
JST資料番号:
E0090C
ISSN:
0022-1155
CODEN:
JFSTAB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)