文献
J-GLOBAL ID:201102251621691328
整理番号:11A0842234
Aurantiochytrium limacinum菌株mh0186の全脂質含量及び脂肪酸成分に及ぼす寒冷ショック処理の効果
Effects of Cold Shock Treatment on Total Lipid Content and Fatty Acid Composition of Aurantiochytrium limacinum strain mh0186
著者 (6件):
TAOKA Yousuke
(Dep. of Biological Production and Environmental Sci., Fac. of Agriculture, Univ. of Miyazaki)
,
NAGANO Naoki
(Dep. of Biological Production and Environmental Sci., Fac. of Agriculture, Univ. of Miyazaki)
,
OKITA Yuji
(Nippon Suisan Kaisha Ltd.)
,
IZUMIDA Hitoshi
(Nippon Suisan Kaisha Ltd.)
,
SUGIMOTO Shinichi
(Nippon Suisan Kaisha Ltd.)
,
HAYASHI Masahiro
(Dep. of Biological Production and Environmental Sci., Fac. of Agriculture, Univ. of Miyazaki)
資料名:
Journal of Oleo Science
(Journal of Oleo Science)
巻:
60
号:
5
ページ:
217-220 (J-STAGE)
発行年:
2011年
JST資料番号:
G0238A
ISSN:
1345-8957
CODEN:
JOSOAP
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)