文献
J-GLOBAL ID:201102253265971364
整理番号:10A1002171
α-グルコシダーゼ及びα-アミラーゼ活性に及ぼすモロコシ,アワ及びキビ由来エタノールエキスの阻害作用
The inhibitory effects of ethanol extracts from sorghum, foxtail millet and proso millet on α-glucosidase and α-amylase activities
著者 (4件):
KIM Ju-sung
(Oriental Bio-herb Res. Inst., Kangwon National Univ., Chuncheon 200-701, KOR)
,
HYUN Tae Kyung
(Inst. fuer Pflanzenwissenschaften, Schubertstr. 51, A-8010 Graz, AUT)
,
KIM Myong-jo
(Oriental Bio-herb Res. Inst., Kangwon National Univ., Chuncheon 200-701, KOR)
,
KIM Myong-jo
(Dep. of Applied Plant Sciences, Kangwon National Univ., Chuncheon 200-701, KOR)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
124
号:
4
ページ:
1647-1651
発行年:
2011年02月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)