文献
J-GLOBAL ID:201102253424326700
整理番号:11A0987205
嗅覚・味覚研究の最前線-現状と展望-脳における匂い感覚地図の形成メカニズム
Molecular Mechanisms Underlying Olfactory Sensory Map Formation in the Brain
著者 (2件):
高橋弘雄
(奈良県医大 先端医学研究機構 脳神経システム医科学)
,
坪井昭夫
(奈良県医大 先端医学研究機構 脳神経システム医科学)
資料名:
Foods & Food Ingredients Journal of Japan
(Foods & Food Ingredients Journal of Japan)
巻:
216
号:
2
ページ:
100-106
発行年:
2011年05月01日
JST資料番号:
S0046A
ISSN:
0919-9772
CODEN:
FFIJER
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
解説
発行国:
日本 (JPN)
言語:
日本語 (JA)