文献
J-GLOBAL ID:201102255141668992
整理番号:11A0959038
サワードウ発酵におけるWickerhamomyces anomalus菌およびLactobacillus plantarum菌の抗かび活性 新規化合物の特定およびコムギパンの長期保存への効果
Antifungal Activity of Wickerhamomyces anomalus and Lactobacillus plantarum during Sourdough Fermentation: Identification of Novel Compounds and Long-Term Effect during Storage of Wheat Bread
著者 (6件):
CODA Rossana
(Univ. Bari, Bari, ITA)
,
CASSONE Angela
(Univ. Bari, Bari, ITA)
,
RIZZELLO Carlo G.
(Univ. Bari, Bari, ITA)
,
NIONELLI Luana
(Univ. Bari, Bari, ITA)
,
CARDINALI Gianluigi
(Univ. Perugia, Perugia, ITA)
,
GOBBETTI Marco
(Univ. Bari, Bari, ITA)
資料名:
Applied and Environmental Microbiology
(Applied and Environmental Microbiology)
巻:
77
号:
10
ページ:
3484-3492
発行年:
2011年05月
JST資料番号:
A0427A
ISSN:
0099-2240
CODEN:
AEMIDF
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)