文献
J-GLOBAL ID:201102257262672159
整理番号:11A1767421
DNAマイクロアレイ分析による日本の食用キノコを給餌したマウスの肝臓の遺伝子発現プロファイリング:Pleurotus ostreatus,Grifola frondosaとHypsizigus marmoreusの比較
Profiling of Hepatic Gene Expression of Mice Fed with Edible Japanese Mushrooms by DNA Microarray Analysis: Comparison among Pleurotus ostreatus, Grifola frondosa, and Hypsizigus marmoreus
著者 (6件):
SATO Mayumi
(Hokkaido Res. Organization, Hokkaido, JPN)
,
TOKUJI Yoshihiko
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido, JPN)
,
YONEYAMA Shozo
(Hokkaido Res. Organization, Hokkaido, JPN)
,
FUJII-AKIYAMA Kyoko
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido, JPN)
,
KINOSHITA Mikio
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido, JPN)
,
OHNISHI Masao
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
59
号:
19
ページ:
10723-10731
発行年:
2011年10月12日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)