文献
J-GLOBAL ID:201102258132635479
整理番号:11A0728616
甘味とうま味 天然物とそれらの化学感覚ターゲットおよびその先へ
Sweet and Umami Taste: Natural Products, Their Chemosensory Targets, and Beyond
著者 (4件):
BEHRENS Maik
(German Inst. of Human Nutrition Potsdam-Rehbruecke, Nuthetal, DEU)
,
MEYERHOF Wolfgang
(German Inst. of Human Nutrition Potsdam-Rehbruecke, Nuthetal, DEU)
,
HELLFRITSCH Caroline
(Technische Univ. Muenchen, Freising-Weihenstephan, DEU)
,
HOFMANN Thomas
(Technische Univ. Muenchen, Freising-Weihenstephan, DEU)
資料名:
Angewandte Chemie. International Edition
(Angewandte Chemie. International Edition)
巻:
50
号:
10
ページ:
2220-2242
発行年:
2011年
JST資料番号:
H0127B
ISSN:
1433-7851
CODEN:
ACIEAY
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)