文献
J-GLOBAL ID:201102259719711301
整理番号:11A0993259
ビールアロマの新しい精神的及び神経生理学的意義 パート1:脳波の測定系によるホップ及びエステルアロマの香りがする間の喜怒変化の測定
Novel Psychological and Neurophysiological Significance of Beer Aromas. Part I: Measurement of Changes in Human Emotions During the Smelling of Hop and Ester Aromas Using a Measurement System for Brainwaves
著者 (3件):
KANEDA Hirotaka
(Sapporo Holdings Ltd., Tokyo, JPN)
,
KOJIMA Hidetoshi
(Sapporo Breweries Ltd., Shizuoka, JPN)
,
WATARI Junji
(Sapporo Breweries Ltd., Shizuoka, JPN)
資料名:
Journal of the American Society of Brewing Chemists
(Journal of the American Society of Brewing Chemists)
巻:
69
号:
2
ページ:
67-74
発行年:
2011年
JST資料番号:
H0898A
ISSN:
0361-0470
CODEN:
ASBCA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)